KROK ZA KROKOM

  1. Coffee Brewer Step 1 - Choose the right grind

    Vyberte si správne namletú kávu

    Na prípravu kávy v papierovom filtri s plochým dnom sú najlepšie stredne veľké kávové zrná, veľkosťou podobné ako morská soľ. Na prípravu kávy v kornútovom filtri použite jemnejšie namletú kávu, ktorá má konzistenciu ako kryštálový cukor.

  2. Coffee Brewer Step 2 - Measure

    Odmerajte množstvo kávy

    Na každých 180 ml vody si odmerajte 2 lyžice čerstvo namletej kávy.

  3. Coffee Brewer Step 3 - Brew and Enjoy

    Uvarte si kávu a vychutnajte si ju

    TIP: Káva z kávovaru je vždy najlepšia čerstvá, takže si jej pripravte iba toľko, koľko jej vypijete na jedno posedenie. Znovu ohrievaná káva môže mať mdlú chuť.